1. What animal stays up all night every day?
什麼動物天天熬夜？
Answer: Night owl.
答：夜貓子。

2.Marry throws an egg from the 10th floor, but it doesn’t break. Why?
瑪麗把一顆雞蛋從10樓丟下來，雞蛋卻沒破，為什麼？
Answer: He threw it onto a bed.
答：因為他丟到床上。

3. Steven lives on the 12th floor. He takes the elevator down every day, but only up to the 10th floor when returning. Why?
Steven家住在12樓，下樓都搭電梯，為什麼回家只搭到10樓？
Answer: He’s too short to reach the 12th-floor button.
答：因為他太矮，按不到12樓的按鈕。

4. What kind of cloth can’t be cut?
什麼布剪不斷？
Answer: Waterfall.
答：瀑布。

5. Which type of ball can’t be kicked?
哪種球不能踢？
Answer: Fireball, earth, meatball.
答：火球、地球、肉圓。

6. There’s a chicken, a sheep, and a cow. Who talks the most?
有一隻雞、一隻羊、一隻牛，誰最會講話？
Answer: The chicken, because it keeps “clucking.”
答：雞，因為雞雞叫。

7. When does 4 minus 1 equal 5?
什麼時候四減一等於五？
Answer: When speaking of tones or stroke count.
答：講聲調或筆劃的時候。

8. When does a healthy person still need to take medicine?
什麼情況下，一個人明明沒生病，卻要吃藥？
Answer: It’s candy disguised as medicine.
答：藥丸是糖果。

9. Why is it easy for a spider to make friends?
為什麼蜘蛛很容易交到朋友？
Answer: Because it knows how to “go online.”
答：因為牠會上網。

10. What gets dirtier the more you wash it?
什麼東西越洗越髒？
Answer: Water.
答：水。